Політика конфіденційності

Компанія ГСК поважає конфіденційність відвідувачів своїх веб-сайтів і намагається захистити їх персональні дані. У цьому положенні про конфіденційність роз’яснено порядок збору, передачі, обробки, використання, розкриття даних та практика захисту веб-сайтів компанії (надалі – «сайт»).

Отримуючи доступ до сайту, користуючись ним та надаючи нам Ваші персональні дані Ви погоджуєтесь і даєте однозначну згоду на збір, передачу, обробку, використання і розкриття своїх персональних даних у порядку, вказаному в цьому Положенні про конфіденційність та у відповідності з вимогами чинного законодавства України (далі - «Згода»).

Дана згода на обробку персональних даних надається відповідно до вимог законодавства України.

Компанія ГСК збирає персональні дані (тобто інформацію, за якою можна встановити Вашу особу, наприклад П.І.П, адресу, номер телефону чи адресу електронної пошти та ін.) лише в тому випадку, коли така інформація необхідна та/або Ви добровільно надаєте її нам за допомогою даного сайту (шляхом заповнення спеціальної форми на сайті, у разі наявності такої, чи шляхом направлення нам повідомлення із зазначенням персональних даних). Ми можемо користуватись даною інформацією, щоб відповідати на Ваші запити; покращувати рівень обслуговування та зміст даного сайту; надавати Вам поради, корисну інформацію, новини та останні дані про продукцію; повідомляти Вас про нову продукцію та послуги компанії ГСК (якщо Ви дали згоду на отримання даної інформації); дізнаватись Вашу точку зору стосовно нашої продукції та послуг, розглядати Вашу заявку на працевлаштування, а також використовувати інформацію у наших власних адміністративних цілях та з метою забезпечення якості. Цей сайт не призначений та не розроблений для дітей до 18 років. За допомогою цього сайту ми не здійснюємо свідомий збір персональних даних від відвідувачів цієї вікової групи без прямої згоди батьків чи опікунів.

Компанія ГСК намагається використовувати комерційно обґрунтовані засоби для забезпечення належного захисту Ваших персональних даних, враховуючи чутливість тієї чи іншої інформації. Компанія ГСК використовує різноманітні технології та процедури організації безпеки, що дозволяють захистити Ваші персональні дані від несанкціонованого доступу, використання чи розкриття. Наприклад, ми зберігаємо персональні дані надані Вами компанії ГСК на комп’ютерних серверах з обмеженим доступом, які розташовані на контрольованих об’єктах. На жаль, передача інформації мережею Інтернет не є абсолютно безпечною. Хоча ми зобов’язуємось докладати всіх зусиль для захисту Ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати безпеку персональних даних, які Ви передаєте нашому сайту; будь-яка передача даних здійснюється на Ваш власний ризик.

Ваші персональні дані можуть бути внесені до Бази даних «Споживачі» та/або «База персональних даних професіоналів у сфері охорони здоров’я» (далі - «База») з метою їх обробки для проведення маркетингових та інших досліджень, здійснення іншої маркетингової діяльності, зокрема, рекламування товарів та послуг, розповсюдження рекламних матеріалів, включення персональних даних до внутрішніх інформаційних систем і баз, направлення поштових та електронних розсилок, збору інформації, забезпечення реалізації відносин у сфері встановлення та розширення контактів з потенційними контрагентами, для забезпечення реалізації договірних, податкових, адміністративно-правових відносин, відповідно до Закону України «Про рекламу», Податкового кодексу України, Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та інших нормативно-правових актів України, а також внутрішніх документів ТОВ «ГлаксоСмітКлайн Хелскер Юкрейн Т.О.В.», зокрема, Статуту ТОВ «ГлаксоСмітКлайн Хелскер Юкрейн Т.О.В.», «Політики ГлаксоСмітКлайн Хелскер Юкрейн Т.О.В. щодо обробки персональних даних».

У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» володільцем даних є ТОВ «ГлаксоСмітКлайн Хелскер Юкрейн Т.О.В.», адреса: проспект Павла Тичини, 1-В, м. Київ, 02152, Україна.

Заповнюючи на сайті форму і вказуючи свої персональні дані, Ви надаєте компанії ГСК свою однозначну згоду на обробку персональних даних, включаючи, але не обмежуючись, одержання, реєстрацію, накопичення, систематизацію, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміну, поновлення), використання, поширення (в тому числі передачу розпорядникам баз персональних даних та третім особам, яких визначає ГСК самостійно, включаючи передачу іноземним суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними, та транскордонну передачу будь-яким розпорядникам чи третім особам на розсуд ГСК, за умов забезпечення належного захисту ПД; Ви погоджуєтесь з тим, що ГСК не зобов’язана повідомляти Вас про таку передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, а також будь-які інші дії або сукупність дій, пов’язані з обробкою персональних даних відповідно до мети їх обробки, включаючи обробку у внутрішніх та / або корпоративних системах, ресурсах, програмах, базах ГСК; внесення змін до Ваших персональних даних за зверненням інших суб'єктів відносин, пов'язаних із персональними даними.

У певних випадках ми можемо розкривати Ваші персональні дані:

  • якщо ми вважаємо, що цього вимагає законодавство, або у відповідь на будь-який запит з боку повноважних органів;
  • у зв’язку із значною корпоративною інформацією, як придбання лінії продукції або підрозділу, злиття, об’єднання, продаж активів або у випадку малоймовірного явища – банкрутства;
  • персональні дані, зібрані за допомогою цього сайту можуть передаватись, зберігатись та оброблятись у країні Вашого проживання або у будь-якій іншій країні.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI Ви маєте наступні права:

  1. знати про місцезнаходження Бази, яка містить Ваші персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї Бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у відповідній Базі;
  3. на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній Базі;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у відповідній Базі, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;
  5. пред'являти вмотивовану вимогу володільцю із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї Бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

Ви маєте право виправити або оновити персональну інформацію, яка ідентифікує Вашу особу в будь-який час, направивши нам письмове повідомлення за адресою, зазначеною вище.

Надаючи нам персональні дані Ви підтверджуєте, що вищезазначені права Вам зрозумілі.

Ця Згода діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання Ваших персональних даних цією Згодою не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та мети, визначеної цією Згодою.

На підтвердження вищевикладеного, Ви, заповнюючи на сайті форму і вказуючи свої персональні дані, підтверджує згоду на їх обробку в порядку і на умовах, описаних вище.

ГСК цим повідомляє Вас, про включення Ваших персональних даних до Бази для обробки з метою, визначеною в даній Згоді. Ваші права у сфері захисту персональних даних та умови передачі Ваших персональних даних третім особам викладені вище в даній Згоді.

Іноді ми можемо вносити зміни в дане Положення про конфіденційність, рекомендуємо Вам періодично ознайомлюватись із ним.

RU